Magiske friminutt

Lensmannsgårdens Magiske Friminutt.Jeg kan huske «da klokka klang, så fort vi sprang, og ingen sto igjen og hang», fordi friminuttene var herlig fristunder forbeholt leik og moro. Og jeg har lyst til å gjenskape magien i disse fristundene.


Derfor arrangerer jeg Magiske Friminutt der du kan komme med dine venner og oppleve noe fantastisk sammen. Jeg er nysgjerrig på nye mennesker og er fasinert av kraften i det å skape noe sammen. Det ligger mye fint i skaperkraften.


Glass er nesten litt magisk. Det spenner fra det skjøreste skjøre helt over til det mer industrielle. Med enkle grep kan du skape noe vakkert, og ikke minst at du har skapt det selv, med dine egne hender. Det er fantastisk. Du trenger ingen forkunnskaper. Målet er at du skal kose deg, la deg oppsluke og overaske. Det er alltid like spennende og åpne lokket på glass-ovnen etter en brenning.


Det blir ofte fine samtaler i glassverkstedet, og disse tar vi ta med over i stabburet når vi samles rundt langbordet. For god mat og godt drikke må vi ha. Maten er kortreist og god, og glassene fylles opp og stemningen innenfor de gamle tømmerveggene blir tett og fin. Kanskje litt magisk.


Videre utover kvelden er det mulig å hoppe i spabadet og slappe av. Fantastisk herlig når det ryker og fyker rundt ørene. Jeg har strikket badeluer til alle.

Overnatting skjer i våre nyoppussede rom, enkle eller doble. Alle har sin sjarm. Gammel-lensmannen er her fortsatt for å passe på at gjestene har det fint, så om du er ørenes lite mørkredd er det kanskje best å dele rom.


Dag to starter med en bedagelig frokost, med nylaget kaffe og varme rundstykker. For den som har lyst er det mulig å gå en tur i området eller bade nok en gang.

Men er dere som meg så haster det med å få åpnet lokket på ovnen og se hva som har skjedd med glasset vi la til smelting. Alltid like spennende, hver gang. Da gjenstår sliping, gravering og montering av smykker, før de tas på og vi bare må fotograferer. Jobbet vi med litt større ting første dagen så fortsetter den skapende prosessen.


Synes du dette høres litt magisk ut og har lyst til å skape sammen med meg, så gå til faktaarket  og se tidsplan, priser og annen nyttig info. Det ligger et påmeldingsskjema som du sender inn når du har invitert med dine venner og dere har bestemt dere for datoer.Aktuelle datoer for 2. dagers Magiske Friminutt:


Nye datoer 2021


3-dagers Magisk Friminutt:


Sy din egen unike kjole og lag et vakkert smykkesett til kjolen


Små - Friminut


Nye datoer 2021Det er mulig å høre om andre datoer er ledige. Ukedager gir litt rabatt.

Lensmannsgårdens Magiske Friminutt.


Sted: Lensmannsgården, Namsosvegen 2498,
7750 Namdalseid.


Datoer: i prinsippet kan grupper bestille når de vil. Ta en telefon (97183676) og hør om ønsket dato er ledig.


Eller velg ut fra de oppsatte datoene:Jeg vil sette opp noen datoer der enkeltpersoner kan melde seg på, enkeltvis


Påmelding: fyll ut eget skjema.Jeg gleder meg!